umag

MASLINISTRA maslinovo ulje uljare ULJARE maslinovo ulje uljare Umag


Vlastita proizvodnja: Omajola´s BIO olive oil


Uljara Farma Jola se nalazi u Savudriji sa proizvodnjom vlastitog bio ekstra djevičanskog maslinovog ulja osim što bi trebalo biti ukusno, ekstra djevičansko maslinovo ulje bi prije svega trebalo biti ZDRAVO, a upravo to je OMAJOLAS BIO MASLINOVO ULJE.

Proizvodimo isključivo „ekstra djevičansko maslinovo ulje“ koje je po svojem okusu i kvaliteti jedinstveno. Naših ca. 2000 stabala maslina uzgajamo na površini od 120.000 m² na čisto ekološkoj bazi, tj. u potpunosti izbjegavamo uporabu kemijsko sintetičkih gnojiva, sredstava za zaštitu biljaka i zemljišnih herbicida.

Razmak između stabala pri sađenju iznosi 7x7m, tako da naše masline imaju dovoljno svjetla i zraka. U svrhu proizvodnje ulja koristimo isključivo vlastite masline te, s obzirom da samo tako možemo jamčiti vrhunsku kvalitetu, ne prešamo ih za druge pogone. Masline se obrađuju u našem vlastitom vrhunski opremljenom proizvodnom pogonu gdje se neposredno nakon berbe hladno prešaju i skladište.

Kalo bismo zadobili potpuno povjerenje naših kupaca, naše ulje je analizirao priznati laboratorij. Rezultati analize prikazani su na svim našim bocama.

Certifikate za bioproizvode EKO br. HR-EKO 02.

Eko maslinovo ulje.

Još rezultata za: Grad-Umag

uljare maslinova ulja facebookicon tag maslinistra Tag: savudrijska uljara

Kontakt osoba: Jolanta Pavlović

comments powered by Disqus