Trgovačka 40

MASLINISTRA maslinovo ulje uljare maslinovo ulje uljare Vodnjan

BRIST Olive Oil


Vlastita proizvodnja: Sta. Margherita, Seline, Gorlato


Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da iskusite BRIST – vrhunsko istarsko ekstra djevičansko maslinovo ulje, proizvedeno na tradicionalan način od autohtonih sorti maslina u Vodnjanu. Posjetite nas u Vodnjanu – središtu istarskog maslinarstva, kušajte cijelu paletu naših ulja te naučite sve o proizvodnom procesu, od sadnje, prerade, do samog kušanja vrhunskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Vizija kao rezultat donosi ekstra djevičanska maslinova ulja največe kvalitete.

Obitelj je glavna pokretačka snaga našeg poslovanja.

Svi se naraštaji naše obitelji okupljaju zajedno na godišnjoj berbi maslina, a ulje koje iz tih maslina potječe dolazi na Vać obiteljski stol i naposlijetku potvrđuje obitelj kao glavnu poveznicu.

Trenutak berbe pažljivo se planira tako da ona "padne" u savršeno vrijeme, u trenutku kada maslina puca od vitalnosti i svježine. Na dan berbe okupljaju se sve generacije naçe obitelji, sa devedesetogodišnjom nonom koja nesebično dijeli svoje životno iskustvo. Bere se neumorno, kako bi plodovi što prije dospijeli u preradu, prije nego što sunce zađe u ranu listopadsku večer.

Stoga Vama i Vašoj obitelji želimo uživanje u svim gastronomskim i zdravstvenim blagodatima nečih jedinstvenih ekstra djevičanskih maslinovih ulja.

Još rezultata za: Grad-Vodnjan

icon tag maslinistra Tag: vodnjansko maslinovo ulje

Kontakt osoba: Silvano Puhar

comments powered by Disqus